jueves, 10 de junio de 2010

Cine fórum "la Bicicleta" el próximo domingo

La UES (Unió excursionista de Sabadell) está organizando un ciclo de cinefórum de ecología esta primavera (y parte del verano). El próximo domingo la bicicleta es la protagonista de la sesión.

Os copio la información tal como me ha llegado:

La protagonista d’aquesta pel·lícula és una bicicleta que fa de nexe entre tres històries humanes que tenen com a veritable enemic l’urbanisme salvatge. Pel·lícula dirigida per Sigfrid Monleón l’any 2005 que reivindica les relacions humanes i la bicicleta com a símbol de vida sostenible i més humana (rodada al barri del Cabanyal, a València). Davant l’amenaça del canvi climàtic i les guerres pel petroli, la priorització de la bicicleta a la via pública continua essent una urgència.

Debat-col·loqui posterior sobre el model de mobilitat a les ciutats, els problemes del trànsit i les possibilitats de la bicicleta com a mitjà de transport urbà, amb JOAN CARLES SALLAS, arquitecte urbanista, membre del col·lectiu Pas a Pas i de la Secció Bici de l’Adenc.

La projecció (a gran pantalla) tindrà lloc aquest diumenge 13 de juny a les 18:30 hores a la sala d'actes de la UES (C. Salut 14-16, Sabadell). L'entrada és lliure i gratuïta.